Om Jan Roostal

Jag är certfierad instruktör i Dr Deepak Chopras meditationsteknik Primordial Sound Meditation. Jag har mediterat regelbundet sen 1991 och blev certifierad som instruktör i Deepak Chopras meditationsteknik 1999 vid the Chopra Center for Well-being i Kalifornien.

Har ett stort intresse för andlighet, personlig utveckling och gillar att hålla mig i form med en optimal kost och styrketräning tre gånger i veckan. Är mycket inspirerad av Eckhart Tolle, Deepak Chopra och Anthony Robbins. I februari 2008 deltog jag i Anthonys seminarium UTPW, där vi bland annat fick gå på glödande kol. Har även deltagit i Tord Påågs fantastiska kurs ”Dynamiskt framträdande”, del ett och två.

Är en tacksam nykter alkoholist sen 1985, vilket väl bidragit till mitt stora intresse för andlighet, personlig utveckling och att använda mina gåvor och talanger efter bästa förmåga.

Läs mer på min hemsida om meditation

Driver tillsammans med min kompanjon, som precis tagit sin ingenjörsexamen, företaget Smart Hemsida, som levererar professionella, designade, sökmotoroptimerade hemsidor med publiceringsverktyg. Läs mer på vår hemsida och om internetmarknadsföring

Comments are closed.